Ίναχος
Cayoning στο μαγικό φαράγγι του Ινάχου
Ορειβατικό Καταφύγιο Μαινάλου
Το καταφύγιο "Πάνος Αλεξόπουλος" στο οροπέδιο της Οστρακίνας
Αναρρίχηση στη Νεστάνη
Το αναρριχητικό πεδίο της Βουλωμένης
Πίστες Αναρρίχησης
Οι τεχνητές πίστες αναρρίχησης του συλλόγου

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ!

Ήταν Ιούνιος του 2016, όταν στο πρώτο καθαρισμό στο Άλσος Παναρκάδων, μεταξύ των άλλων εθελοντών βρέθηκε και ένας ηληκιωμένος κύριος που με χαρά διαπιστώσαμε οτι επρόκειτο για ένα μέλος της ομογένειας, τον Θανάση Μασκαλέρη, ποιητής, μεταφραστής και καθηγητής Νέων Ελληνικών στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο.

Και αντί να χαίρεται ανέμελα τις καλοκαιρινές διακοπές του, διέθεσε ένα απόγευμα μαζεύοντας τα σκουπίδια που διάφοροι ασυνείδητοι συμπολίτες μας είχαν πετάξει στο άλσος πίσω από το Παναρκαδικό Νοσοκομείο, το Άλσος Παναρκάδων. Ήρθε εκεί μαζί με τους υπόλοιπους εθελοντές, παρόλη την ηλικία του και την ιδιότητα του Πανεπιστημιακού, να συνδράμει πραγματικά και όχι για το θεαθήναι και να δώσει και αυτός το παράδειγμα!

Η γνωριμία μας σύντομη αλλά η τιμή μεγάλη!

Σήμερα μάθαμε οτι δεν είναι πια μαζί μας... "Έφυγε" για να συναντήσει τον Καζαντζάκη και να συνομιλήσουν για το έργο του!

Καλό σου ταξίδι Δάσκαλε!

 

Λίγα λόγια για τον Θανάση Μασκαλέρη μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω:

Θανάσης Μασκαλέρης

 

ανακοινωσεις

αναρριχητικα πεδια τριπολης

Γύρω από την Τρίπολη, σε ακτίνα 15 χιλιομέτρων, υπάρχουν πεδία τόσο για bouldering όσο και για αθλητική αναρρίχηση, τα οποία είναι ιδανικά για όλες τις εποχές του έτους. Ακολουθούν οι αναλυτικοί οδηγοί των πεδίων αυτών σε αρχεία pdf:

JSN Megazine is designed by JoomlaShine.com