Σκι στο Μαίναλο
Η πίστα Πάνας στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου
Χιονοδρομικό Κέντρο
Το σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου στο Μαίναλο
Καταφύγιο
Το καταφύγιο "Πάνος Αλεξόπουλος"
Βουλωμένη
Το αναρριχητικό πεδίο στη Νεστάνη
Πίστες Αναρρίχησης
Οι τεχνητές πίστες αναρρίχησης στα εντευκτήρια του Συλλόγου
Οστρακίνα
Θέα από την υψηλότερη κορυφή του Μαινάλου

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ!

Ήταν Ιούνιος του 2016, όταν στο πρώτο καθαρισμό στο Άλσος Παναρκάδων, μεταξύ των άλλων εθελοντών βρέθηκε και ένας ηληκιωμένος κύριος που με χαρά διαπιστώσαμε οτι επρόκειτο για ένα μέλος της ομογένειας, τον Θανάση Μασκαλέρη, ποιητής, μεταφραστής και καθηγητής Νέων Ελληνικών στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο.

Και αντί να χαίρεται ανέμελα τις καλοκαιρινές διακοπές του, διέθεσε ένα απόγευμα μαζεύοντας τα σκουπίδια που διάφοροι ασυνείδητοι συμπολίτες μας είχαν πετάξει στο άλσος πίσω από το Παναρκαδικό Νοσοκομείο, το Άλσος Παναρκάδων. Ήρθε εκεί μαζί με τους υπόλοιπους εθελοντές, παρόλη την ηλικία του και την ιδιότητα του Πανεπιστημιακού, να συνδράμει πραγματικά και όχι για το θεαθήναι και να δώσει και αυτός το παράδειγμα!

Η γνωριμία μας σύντομη αλλά η τιμή μεγάλη!

Σήμερα μάθαμε οτι δεν είναι πια μαζί μας... "Έφυγε" για να συναντήσει τον Καζαντζάκη και να συνομιλήσουν για το έργο του!

Καλό σου ταξίδι Δάσκαλε!

 

Λίγα λόγια για τον Θανάση Μασκαλέρη μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω:

Θανάσης Μασκαλέρης

 

ανακοινωσεις

αναρριχητικα πεδια τριπολης

Γύρω από την Τρίπολη, σε ακτίνα 15 χιλιομέτρων, υπάρχουν πεδία τόσο για bouldering όσο και για αθλητική αναρρίχηση, τα οποία είναι ιδανικά για όλες τις εποχές του έτους. Ακολουθούν οι αναλυτικοί οδηγοί των πεδίων αυτών σε αρχεία pdf:

JSN Megazine is designed by JoomlaShine.com