Ίναχος
Cayoning στο μαγικό φαράγγι του Ινάχου
Ορειβατικό Καταφύγιο Μαινάλου
Το καταφύγιο "Πάνος Αλεξόπουλος" στο οροπέδιο της Οστρακίνας
Αναρρίχηση στη Νεστάνη
Το αναρριχητικό πεδίο της Βουλωμένης
Πίστες Αναρρίχησης
Οι τεχνητές πίστες αναρρίχησης του συλλόγου

2ος ΔΡΟΜΟΣ ΛΙΜΠΟΒΙΣΙ - ΤΡΙΠΟΛΗ

Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης διοργανώνει τον 2ο ΔΡΟΜΟ "ΛΙΜΠΟΒΙΣΙ - ΤΡΙΠΟΛΗ" και σας προσκαλεί να τρέξουμε παρέα το Σάββατο 22-9-2018 στη διαδρομή Λιμποβίσι - Χρυσοβίτσι -Τρίπολη (απόσταση 30χλμ περίπου).

Πρόκειται για δρόμο μη αγωνιστικού χαρακτήρα, που διοργανώνεται ως φόρος τιμής στη μνήμη του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, τελεί υπο την αιγίδα του Δήμου Τρίπολης και είναι ενταγμένος τόσο στις εκδηλώσεις των εορτασμών για την Άλωση της Τριπολιτσάς, όσο και για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας. Εξάλλου η 22 Σεπτεμβρίου είναι η Ευρωπαίκή Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο!

Επισημαίνουμε οτι δεν θα υπάρχει χρονομέτρηση ούτε κατάταξη.

Η εκκίνηση θα γίνει έξω από την οικία του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στο ΛΙμποβίσι, στις 16.00' μ.μ. και η εκτιμώμενη άφιξη των δρομέων στην Τρίπολη είναι στις 19.30', στον αδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πλατεία Άρεως!

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα εντευκτήρια του συλλόγου (Λαγοπάτη 43), Δευτέρα έως Παρασκευή 7.00 μ.μ με 9.00 μ.μ., στα τηλέφωνα 2710-232243 & 6974219674, στην ιστοσελίδα του συλλόγου, www.eostripolis.gr καθώς και στη σελίδα του συλλόγου στο fb ΕΟΣ Τρίπολης.http://www.eostripolis.gr/

ανακοινωσεις

αναρριχητικα πεδια τριπολης

Γύρω από την Τρίπολη, σε ακτίνα 15 χιλιομέτρων, υπάρχουν πεδία τόσο για bouldering όσο και για αθλητική αναρρίχηση, τα οποία είναι ιδανικά για όλες τις εποχές του έτους. Ακολουθούν οι αναλυτικοί οδηγοί των πεδίων αυτών σε αρχεία pdf:

JSN Megazine is designed by JoomlaShine.com