Ίναχος
Cayoning στο μαγικό φαράγγι του Ινάχου
Ορειβατικό Καταφύγιο Μαινάλου
Το καταφύγιο "Πάνος Αλεξόπουλος" στο οροπέδιο της Οστρακίνας
Αναρρίχηση στη Νεστάνη
Το αναρριχητικό πεδίο της Βουλωμένης
Πίστες Αναρρίχησης
Οι τεχνητές πίστες αναρρίχησης του συλλόγου

4ος ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ. ΑΘΗΝΑ - ΣΠΑΡΤΗ - ΑΘΗΝΑ

Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης σας ενημερώνει οτι θα υποστηρίξει τη διοργάνωση του 4ου ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΕΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, που διοργανώνει ο σύλλογός Α.Π.Σ. ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ σε συνεργασία με τον Φυσιολατρικό Αθλητικό Ορειβατικό Σύνδεσμο (Φ.Α.Ο.Σ.) από Παρασκευή 16 έως Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018.

Αποτελεί ένα διεθνές αθλητικό γεγονός, με συμμετοχές από 10 χώρες και είναι ο μεγαλύτερος αγώνας στον κόσμο σε ανοιχτό δρόμο.

Πολύ σημαντική για την πατρίδα μας είναι η ιστορική τεκμηρίωση του συγκεκριμένου αγώνα, όπως μπορείτε να δείτε και στο animation για τον Αυθεντικό Φειδιππίδειο Δρόμο.

Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης θα στελεχώσει το σταθμό Ν.77, πλησίων της Τοπικής Κοινότητας Στενού Αρκαδίας (ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ Ε.Ο. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΡΓΟΥΣ), την Κυριακή 18-11-2018 και από ώρα 12 μ. έως 6.38μ.μ. και όσοι επιθυμούν μπορούν να συμβάλουν με την παρουσιά τους.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής (για τη στελέχωση του σταθμού Ν.77), στα εντευκτήρια του συλλόγου (Λαγοπάτη 43), Δευτέρα έως Παρασκευή 7.00 μ.μ με 9.00 μ.μ., στα τηλέφωνα 2710-232243 & 6974219674, στην ιστοσελίδα του συλλόγου, www.eostripolis.gr καθώς και στη σελίδα του συλλόγου στο fb ΕΟΣ Τρίπολης

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να δείτε και το animation video του αγώνα. 

English version

https://www.youtube.com/watch?v=sG8Vf6d8yKM

 έκδοση στα ελληνικά

https://www.youtube.com/watch?v=u0A0BPLGmnA

ανακοινωσεις

αναρριχητικα πεδια τριπολης

Γύρω από την Τρίπολη, σε ακτίνα 15 χιλιομέτρων, υπάρχουν πεδία τόσο για bouldering όσο και για αθλητική αναρρίχηση, τα οποία είναι ιδανικά για όλες τις εποχές του έτους. Ακολουθούν οι αναλυτικοί οδηγοί των πεδίων αυτών σε αρχεία pdf:

JSN Megazine is designed by JoomlaShine.com