Σκι στο Μαίναλο
Η πίστα Πάνας στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου
Χιονοδρομικό Κέντρο
Το σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου στο Μαίναλο
Καταφύγιο
Το καταφύγιο "Πάνος Αλεξόπουλος"
Βουλωμένη
Το αναρριχητικό πεδίο στη Νεστάνη
Πίστες Αναρρίχησης
Οι τεχνητές πίστες αναρρίχησης στα εντευκτήρια του Συλλόγου
Οστρακίνα
Θέα από την υψηλότερη κορυφή του Μαινάλου

ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΓΕΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΡΙΓΚΛΕΣ

Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης σας προσκαλεί σε μία όμορφη ποδηλατάδα στην Τεγέα, παρέα με τον Τεγεατικό Σύνδεσμο και τις Στρίγκλες, την Κυριακή 9-6-2019.

Θα ποδηλατήσουμε στη διαδρομή Ρίζες - Στάδιο - Επισκοπή Τεγέας και στο τέλος της διαδρομής θα κάνουμε πικ - νικ στο Πάρκο του Τεγεατικού Συνδέσμου.Μην ξεχάσετε να φέρετε το καλαθάκι και την κουβερτούλα σας για το πικ - νικ!

Είναι μια ωραία βόλτα για γονείς και παιδιά και ταυτόχρονα είναι μια ευκαιρία για να εορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου (ήταν στις 3-6-2019).

Σημείο συνάντησης η πλατεία των Ριζών την Κυριακή 9-6-2019 και ώρα 10.30 π.μ..
Σε περίπτωση κακοκαιρίας, το πρόγραμμα θα τροποποιηθεί αναλόγως.

Ενημερώστε μας έγκαιρα, για να συντονίσουμε τη μετάβασή μας και να ενημερώσουμε και εμείς με τη σειρά μας τους διοργανωτές.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα εντευκτήρια του συλλόγου (Λαγοπάτη 43), έως το Σάββατο 8-6-2019, κατά τις ώρες 7.00 μ.μ με 9.00 μ.μ., στα τηλέφωνα 2710-232243 & 6974219674, στην ιστοσελίδα του συλλόγου, www.eostripolis.gr καθώς και στη σελίδα του συλλόγου στο fb ΕΟΣ Τρίπολης.

ανακοινωσεις

αναρριχητικα πεδια τριπολης

Γύρω από την Τρίπολη, σε ακτίνα 15 χιλιομέτρων, υπάρχουν πεδία τόσο για bouldering όσο και για αθλητική αναρρίχηση, τα οποία είναι ιδανικά για όλες τις εποχές του έτους. Ακολουθούν οι αναλυτικοί οδηγοί των πεδίων αυτών σε αρχεία pdf:

JSN Megazine is designed by JoomlaShine.com