Σκι στο Μαίναλο
Η πίστα Πάνας στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου
Χιονοδρομικό Κέντρο
Το σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου στο Μαίναλο
Καταφύγιο
Το καταφύγιο "Πάνος Αλεξόπουλος"
Βουλωμένη
Το αναρριχητικό πεδίο στη Νεστάνη
Πίστες Αναρρίχησης
Οι τεχνητές πίστες αναρρίχησης στα εντευκτήρια του Συλλόγου
Οστρακίνα
Θέα από την υψηλότερη κορυφή του Μαινάλου
Ίναχος
Canyoning στον Ίναχο

ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ΙΝΑΧΟΥ

Μέλη του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης που δραστηριοποιούνται στο canyoning, το Σάββατο 23/11/19 και 30/11/19, έκαναν τη σηματοδότηση και τον απαραίτητο καθαρισμό του μονοπατιού πρόσβασης στο φαράγγι του Ίναχου.

Η σηματοδότηση ξεκινάει από το δρόμο Νεστάνης Αρκαδίας- Καρυάς Αργολίδας (πάρκινγκ) και από εκεί ακολουθεί το μονοπάτι έως την είσοδο στο Α' μέρος του φαραγγιού του Ίναχου. Στη συνέχεια, από το σημείο αυτό σηματοδοτήθηκε και καθαρίστηκε το δεύτερο κομμάτι του μονοπατιού, το οποίο καταλήγει στην ενδιάμεση έξοδο διαφυγής από το φαράγγι (θέση Μύλοι), που αποτελεί ταυτόχρονα πρόσβαση στο Β' μέρος του φαραγγιού του Ίναχου. Το κομμάτι αυτό είναι το ίδιο μονοπάτι για την κυκλική επιστροφή στο σημείο εκκίνησης του Α' μέρους.

Η σηματοδότηση έγινε με έντονη κόκκινη μπογιά, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα σηματοδότησης μονοπατιών πρόσβασης φαραγγιών, σε εμφανή σημεία, μέσα από το ποτάμι, μέχρι την επιστροφή στο πάρκινγκ. Το Β' μέρος του φαραγγιού ξεκινάει από τη θέση Μύλοι και καταλήγει στην έξοδο του φαραγγιού στη θέση Γεφύρι, κάτω από το χωριό Νεοχώρι Αργολίδας.

ανακοινωσεις

αναρριχητικα πεδια τριπολης

Γύρω από την Τρίπολη, σε ακτίνα 15 χιλιομέτρων, υπάρχουν πεδία τόσο για bouldering όσο και για αθλητική αναρρίχηση, τα οποία είναι ιδανικά για όλες τις εποχές του έτους. Ακολουθούν οι αναλυτικοί οδηγοί των πεδίων αυτών σε αρχεία pdf:

JSN Megazine is designed by JoomlaShine.com