Ίναχος
Cayoning στο μαγικό φαράγγι του Ινάχου
Ορειβατικό Καταφύγιο Μαινάλου
Το καταφύγιο "Πάνος Αλεξόπουλος" στο οροπέδιο της Οστρακίνας
Αναρρίχηση στη Νεστάνη
Το αναρριχητικό πεδίο της Βουλωμένης
Πίστες Αναρρίχησης
Οι τεχνητές πίστες αναρρίχησης του συλλόγου

ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ΙΝΑΧΟΥ

Μέλη του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης που δραστηριοποιούνται στο canyoning, το Σάββατο 23/11/19 και 30/11/19, έκαναν τη σηματοδότηση και τον απαραίτητο καθαρισμό του μονοπατιού πρόσβασης στο φαράγγι του Ίναχου.

Η σηματοδότηση ξεκινάει από το δρόμο Νεστάνης Αρκαδίας- Καρυάς Αργολίδας (πάρκινγκ) και από εκεί ακολουθεί το μονοπάτι έως την είσοδο στο Α' μέρος του φαραγγιού του Ίναχου. Στη συνέχεια, από το σημείο αυτό σηματοδοτήθηκε και καθαρίστηκε το δεύτερο κομμάτι του μονοπατιού, το οποίο καταλήγει στην ενδιάμεση έξοδο διαφυγής από το φαράγγι (θέση Μύλοι), που αποτελεί ταυτόχρονα πρόσβαση στο Β' μέρος του φαραγγιού του Ίναχου. Το κομμάτι αυτό είναι το ίδιο μονοπάτι για την κυκλική επιστροφή στο σημείο εκκίνησης του Α' μέρους.

Η σηματοδότηση έγινε με έντονη κόκκινη μπογιά, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα σηματοδότησης μονοπατιών πρόσβασης φαραγγιών, σε εμφανή σημεία, μέσα από το ποτάμι, μέχρι την επιστροφή στο πάρκινγκ. Το Β' μέρος του φαραγγιού ξεκινάει από τη θέση Μύλοι και καταλήγει στην έξοδο του φαραγγιού στη θέση Γεφύρι, κάτω από το χωριό Νεοχώρι Αργολίδας.

ανακοινωσεις

αναρριχητικα πεδια τριπολης

Γύρω από την Τρίπολη, σε ακτίνα 15 χιλιομέτρων, υπάρχουν πεδία τόσο για bouldering όσο και για αθλητική αναρρίχηση, τα οποία είναι ιδανικά για όλες τις εποχές του έτους. Ακολουθούν οι αναλυτικοί οδηγοί των πεδίων αυτών σε αρχεία pdf:

JSN Megazine is designed by JoomlaShine.com