Ίναχος
Cayoning στο μαγικό φαράγγι του Ινάχου
Ορειβατικό Καταφύγιο Μαινάλου
Το καταφύγιο "Πάνος Αλεξόπουλος" στο οροπέδιο της Οστρακίνας
Αναρρίχηση στη Νεστάνη
Το αναρριχητικό πεδίο της Βουλωμένης
Πίστες Αναρρίχησης
Οι τεχνητές πίστες αναρρίχησης του συλλόγου

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΙΝΑΛΟΥ

Με χαρά διαβάσαμε και χαιρετίζουμε, την είδηση για τη συμφωνία που υπήρξε στη συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα και του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κωνσταντίνου Τζιούμη, για την ανακατασκευή του δρόμου προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου, ένα σημείο αναφοράς για τον χειμερινό τουρισμό στην περιοχή μας, κάτι που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία λόγω της δοκιμασίας που μπήκε η οικονομία της χώρα μας αλλά και η τοπική οικονομία (της Αρκαδίας αλλά και της Πελοποννήσου γενικότερα) λόγω του κορονοϊού.

Για τον δρόμο αυτό, όπως διαβάσαμε υπάρχει δέσμευση να υπάρξει χρηματοδότηση από την πλευρά της Περιφέρειας.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος καθώς και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου και Πρόεδρος της ΤΑΠ ΤοΚ κ. Μανώλης Σκαντζός.

Από πλευράς μας, αν χρειαστεί κάποια επισήμανση – υπόδειξη προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, λόγω της συχνότητας με την οποία επισκεπτόμαστε το Μαίναλο, είμαστε στη διάθεση σας.

ανακοινωσεις

αναρριχητικα πεδια τριπολης

Γύρω από την Τρίπολη, σε ακτίνα 15 χιλιομέτρων, υπάρχουν πεδία τόσο για bouldering όσο και για αθλητική αναρρίχηση, τα οποία είναι ιδανικά για όλες τις εποχές του έτους. Ακολουθούν οι αναλυτικοί οδηγοί των πεδίων αυτών σε αρχεία pdf:

JSN Megazine is designed by JoomlaShine.com