Ίναχος
Cayoning στο μαγικό φαράγγι του Ινάχου
Ορειβατικό Καταφύγιο Μαινάλου
Το καταφύγιο "Πάνος Αλεξόπουλος" στο οροπέδιο της Οστρακίνας
Αναρρίχηση στη Νεστάνη
Το αναρριχητικό πεδίο της Βουλωμένης
Πίστες Αναρρίχησης
Οι τεχνητές πίστες αναρρίχησης του συλλόγου

ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ

Για την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, ο Δήμος Τρίπολης προγραμματίζει μία ποδηλατική δράση ευαισθητοποίησης. Συγκεκριμένα, θα οργανώσει μια ποδηλατάδα προς τους αμπελώνες του Κορυθίου. Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Πράσινες Διαδρομές ΚοινΣΕπ Greenways Social Cooperative Enterprise συμμετέχει μαζί με την Άεκ Τρίπολης Ποδηλασία, τον Παναθλητικό Όμιλος Τρίπολης, τον Ε.Ο.Σ. Τρίπολης και την ArcadiaOutdoor.

Οι ποδηλάτες θα ξεκινήσουν από την πλατεία Άρεως και μέσω των οδών Σεραγίου, Ερυμάνθου, Πελάγους και Ισμήνης θα κατευθυνθούν προς το χωριό Πέλαγος. Από το Πέλαγος, θα ακολουθήσουν το δρόμο προς Παρόρι και μετά δεξιά προς Ζευγολατιό. Στην πλατεία του Ζευγολατιού θα υπάρξει στάση για ανασυγκρότηση και ο Δήμος Τρίπολης θα προσφέρει κέρασμα στους ποδηλάτες Στη συνέχεια οι ποδηλάτες θα ξεκινήσουν με κατεύθυνση προς τον Άγιο Βασίλειο και από εκεί δεξιά προς το Πέλαγος και στη συνέχεια μέσω της αρχικής διαδρομής, θα καταλήξουν στην Πλατεία Άρεως.

Στην ποδηλατάδα θα μπορούν να συμμετέχουν ποδηλάτες από ηλικίας 12 ετών και άνω, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν αξιόπιστα και συντηρημένα ποδήλατα.

Η ποδηλατάδα θα ξεκινήσει από την Πλατεία Άρεως την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020 και ώρα 16:30. Η συνολική διάρκεια της δράσης, μαζί με την στάση στο Ζευγολατιό και τις ενδιάμεσες στάσεις ανασυγκρότησης, υπολογίζεται στις 3 ώρες.

ανακοινωσεις

αναρριχητικα πεδια τριπολης

Γύρω από την Τρίπολη, σε ακτίνα 15 χιλιομέτρων, υπάρχουν πεδία τόσο για bouldering όσο και για αθλητική αναρρίχηση, τα οποία είναι ιδανικά για όλες τις εποχές του έτους. Ακολουθούν οι αναλυτικοί οδηγοί των πεδίων αυτών σε αρχεία pdf:

JSN Megazine is designed by JoomlaShine.com