Ίναχος
Cayoning στο μαγικό φαράγγι του Ινάχου
Ορειβατικό Καταφύγιο Μαινάλου
Το καταφύγιο "Πάνος Αλεξόπουλος" στο οροπέδιο της Οστρακίνας
Αναρρίχηση στη Νεστάνη
Το αναρριχητικό πεδίο της Βουλωμένης
Πίστες Αναρρίχησης
Οι τεχνητές πίστες αναρρίχησης του συλλόγου

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΩΝ

Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης σας προσκαλεί και πάλι στους απογευματινούς περιπάτους που διοργανώνει κάθε Τετάρτη!

Στις 5 Ιουνίου εορτάσαμε την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος και εμείς, πέρα από τις ανησυχίες μας σχετικά με τα γενικότερα θέματα του περιβάλλοντος που μας απασχολούν, είμαστε χαρούμενοι για μία μικρή μάχη που δίνουμε τακτικά εδώ και τέσσερα με τους εθελοντικούς καθαρισμούς του Άλσους Παναρκάδων.

Κατά την περίοδο της καραντίνας σεβόμενοι πάντα τις οδηγίες, περπατήσαμε ανά δύο άτομα και τηρόντας τις αποστάσεις, στο Άλσος των Παναρκάδων και χαρήκαμε που είδαμε και άλλους συμπολιτες μας να το ανακαλύπτουν.

Χαρήκαμε που ο κόπος των μελών και των φίλων του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης, που με τους εθελοντικούς καθαρισμούς του Άλσους που πραγματοποιούμε εδώ και 4 χρόνια, έπιασε τόπο και ιδιαίτερα εκείνη την κρίσιμη περίοδο της καραντίνας, που όλοι μας είχαμε αυξημένη την ανάγκη να περπατήσουμε στη φύση, αλλά συνάμα και κοντά στα σπίτια μας, ενώ και κατά την περίοδο της καραντίνας αλλά και μετά, μέλη μας πραγματοποίησαν οκτώ καθαρισμούς μικρής κλίμακας, έτσι ώστε όλοι οι επισκέπτες να έχουν καθαρή εικόνα για το Άλσος και να θέλουν να το επισκεφτούν και πάλι. Βέβαια οφείλουμε να επισημάνουμε οτι την περίοδο της καραντίνας μαζί με τους επισκέπτες που αυξήθηκαν αυξήθηκαν και τα σκουπίδια....

Αυτή την Τετάρτη (24-6-2020) και ώρα 4.20 μ.μ., περπατάμε στο Άλσος Παναρκάδων (το άλσος δίπλα από το Παναρκαδικό Νοσοκομείο).

Η ανάγνωση ποίησης κατά τη διάρκεια των περιπάτων μας, εμπλουτίζει την  απόλαυση μας! Ο καθένας μας μπορεί να φέρει ένα ποιήμα που του αρέσει, για να το μοιραστεί με τους υπόλοιπους!

Ελάτε στην παρέα μας, για έναν εύκολο και απολαυστικό περίπατο, ακόμα και αν η καθημερινότητα, η ρουτίνα και διάφοροι άλλοι λόγοι, σας περιορίζουν (π.χ. αν δεν έχετε πολύ χρόνο ή αν έχετε κάποια παραπανίσια κιλά) και δεν σας επέτρεψαν μέχρι τώρα να χαρείτε ένα περπάτημα μεγαλύτερης διάρκειας.

Διάρκεια περίπατου 20 λεπτά και δυσκολία Α' (εύκολη).

Σημείο συνάντησης το πάρκινγκ ανάμεσα στην Τρίτη και την Τέταρτη είσοδο του Άλσους Παναρκάδων, επί της οδού Μεραρχίας (η προέκταση της οδού Ταξιαρχών, μετά τη Μεραχία).
Σε περίπτωση κακοκαιρίας, το πρόγραμμα θα τροποποιηθεί αναλόγως.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα εντευκτήρια του συλλόγου (Λαγοπάτη 43), Δευτέρα έως Παρασκευή 7.00 μ.μ με 9.00 μ.μ., στα τηλέφωνα 6955568062, 2710-232243 & 6974219674, στην ιστοσελίδα του συλλόγου, www.eostripolis.gr καθώς και στη σελίδα του συλλόγου στο fb ΕΟΣ Τρίπολης.

ανακοινωσεις

αναρριχητικα πεδια τριπολης

Γύρω από την Τρίπολη, σε ακτίνα 15 χιλιομέτρων, υπάρχουν πεδία τόσο για bouldering όσο και για αθλητική αναρρίχηση, τα οποία είναι ιδανικά για όλες τις εποχές του έτους. Ακολουθούν οι αναλυτικοί οδηγοί των πεδίων αυτών σε αρχεία pdf:

JSN Megazine is designed by JoomlaShine.com