Ίναχος
Cayoning στο μαγικό φαράγγι του Ινάχου
Ορειβατικό Καταφύγιο Μαινάλου
Το καταφύγιο "Πάνος Αλεξόπουλος" στο οροπέδιο της Οστρακίνας
Αναρρίχηση στη Νεστάνη
Το αναρριχητικό πεδίο της Βουλωμένης
Πίστες Αναρρίχησης
Οι τεχνητές πίστες αναρρίχησης του συλλόγου

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ

Αρκετός κόσμος παραβρέθηκε στο συνεδριακό πολιτιστικό κέντρο Δημητσάνας, την Τετάρτη 8/7/20, στα πλαίσια της εκδήλωσης που διοργανώσαμε σε συνεργασία με την Hellastrek και το ΣΑΟΟ, με σκοπό να διαδώσουμε το μήνυμα: "Σ'ωστε τα ελληνικά βουνα".

Αρχικά μίλησε ο πρωτεργάτηςτης Hellastrek/save GREEK mountains, Γιάννης Δημητράκης (Έφορος Αναβάσεων ΠΟΑ), ο οποίος αναφέρθηκε στο εγχείρημά του να διασχίσει την ορεινή Ελλάδα και να διαδώσει στους κατοίκους των χωριών το μήνυμα του επερχόμενου κινδύνου αλλοίωσης της ομορφιάς της ορεινής μας φύσης, από την αλόγιστη εγκατάσταση ανεμογεννητριών στις πιο ψηλές ράχες και κορυφές των βουνών μας.

Ακολούθησε σύντομη ομιλία του Προέδρου του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης Θανάση Κακαρίκου και στη συνέχεια του εκπροσώπου του ΣΑΟΟ Θανάση Χωματά.

Στη συνέχεια οι ομιλητές δέχτηκαν πλήθος ερωτήσεων από το κοινό, που έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το θέμα.

Τελευταίος ομιλητής ήταν ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Κούλης, ο οποίος ευχαρίστησε τους διοργανωτές και εξέφρασε την άποψή του στο θέμα.

Μετά το πέρας των ομιλιών και της συζήτησης, ακολούθησε η προβολή του ντοκιμαντέρ "ο ασκός του Αιόλου".

ανακοινωσεις

αναρριχητικα πεδια τριπολης

Γύρω από την Τρίπολη, σε ακτίνα 15 χιλιομέτρων, υπάρχουν πεδία τόσο για bouldering όσο και για αθλητική αναρρίχηση, τα οποία είναι ιδανικά για όλες τις εποχές του έτους. Ακολουθούν οι αναλυτικοί οδηγοί των πεδίων αυτών σε αρχεία pdf:

JSN Megazine is designed by JoomlaShine.com