Ίναχος
Cayoning στο μαγικό φαράγγι του Ινάχου
Ορειβατικό Καταφύγιο Μαινάλου
Το καταφύγιο "Πάνος Αλεξόπουλος" στο οροπέδιο της Οστρακίνας
Αναρρίχηση στη Νεστάνη
Το αναρριχητικό πεδίο της Βουλωμένης
Πίστες Αναρρίχησης
Οι τεχνητές πίστες αναρρίχησης του συλλόγου

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΜΑΙΝΑΛΟ

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022, ημέρα εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Βουνών, συμμετέχουμε ΟΛΟΙ στην παράσταση διαμαρτυρίας εναντίον των ανεμογεννητριών στο Μαίναλο, που θα γίνει στις 11:00 π.μ. στη θέση Ραπούνι Στεμνίτσας, στη μέση της διαδρομής Χρυσοβίτσι-Στεμνίτσα.

Η εκδήλωση, που διοργανώνουν οι Μαίναλον Κοιν.Σ.Επ, ο ΕΟΣ Τρίπολης και ο ΣΑΟΟ, περιλαμβάνει δημόσια και ανοιχτή συνέντευξη τύπου με θέμα την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην οροσειρά του Μαινάλου. Μετά τη συνέντευξη θα ακολουθήσει πεζοπορία μισής ώρας από το θρυλικό πηγάδι Ραπουνίου μέχρι την κορυφογραμμή που είναι προγραμματισμένο να τοποθετηθούν ανεμογεννήτριες.

Στη συνέχεια συμμετέχουμε στην εκδήλωση που θα γίνει στο Χρυσοβίτσι για την Παγκόσμια Ημέρα Βουνών, η οποία περιλανβάνει πεζοπορίες, ξενάγηση στο Μουσείο Δασικής Ιστορίας και υπαίθριο πάρτυ.

Ώρα αναχώρησης 9:45 π.μ. το πρωί της Κυριακής (11/12/2022) από τα εντευκτήρια του ΕΟΣ Τρίπολης, Λαγοπάτη 43.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 6977991225 (Θανάσης Κακαρίκος).

ανακοινωσεις

αναρριχητικα πεδια τριπολης

Γύρω από την Τρίπολη, σε ακτίνα 15 χιλιομέτρων, υπάρχουν πεδία τόσο για bouldering όσο και για αθλητική αναρρίχηση, τα οποία είναι ιδανικά για όλες τις εποχές του έτους. Ακολουθούν οι αναλυτικοί οδηγοί των πεδίων αυτών σε αρχεία pdf:

JSN Megazine is designed by JoomlaShine.com