ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΜΠ-ΠΑΓΚ

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η συνδιοργάνωση του 2ου Περιφερειακού Αγώνα Βόρειας και Νότιας Περιφέρειας ΠΑΜΠ-ΠΑΓΚ, από τον Ε.Ο.Σ. Τρίπολης και τον Ε.Ο.Σ. Πάτρας, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων.

Εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στον Χελμό, δεν έγιναν οι προγραμματισμένοι περιφερειακοί αγώνες των κατηγοριών Παμπαίδων Παγκορασίδων του Σαββάτου 11 Μαρτίου, με αποτελέσμα να πραγματοποιηθούν μόνο τα αγωνίσματα Combi της Κυριακής 12 Μαρτίου 2017.

Συγχαίρουμε τους αθλητές του Συλλόγου μας για την πολύ καλή τους εμφάνιση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων μπορείτε να τα βρείτε στα αρχεία που ακολουθούν:

Αποτελέσματα Βόρειας Περιφέρειας 

Αποτελέσματα Νότιας Περιφέρειας

συχνες ερωτησεις χιονοδρομιας

Χιονοδρομία είναι το ατομικό άθλημα κατάβασης χιονισμένων πλαγιών με χιονοπέδιλα. Οταν τα χιονοπέδιλα αντικατασταθούν από σανίδα, ονομάζεται snowboard.

Η χιονοδρομία χωρίζεται σε δύο βασικά είδη. Το αλπικό σκι και το Nordic σκι. Τα αγωνίσματα του αλπικού σκι είναι το σλάλομ, το άλμα, το cross-country skiing και το δίαθλο.

Ο απαραίτητος εξοπλισμός είναι τα χιονοπέδιλα, η ειδική στολή, οι μπότες, η μάσκα και τα γάντια.

Υπάρχουν σύνολο εφτά πίστες οι οποίες καλύπτουν όλα τα επίπεδα δυσκολίας, από πίστες για αρχαρίους και παιδιά μέχρι απαιτητικές πίστες για έμπειρους χιονοδρόμους.

Το χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου απευθύνεται σε όλη την οικογένεια. Διαθέτει μικρές πίστες ήπιας κλίσης όπου μπορούν να τις κατέβουν με έλκυθρο, παιδιά κάθε ηλικίας.

Ο σύλλογος διαθέτει τμήματα εκμάθησης χιονοδρομίας από έμπειρους προπονητές. Στους αθλητές του συλλόγου παρέχεται ο εξοπλισμός για τις ανάγκες της προπόνησης. Ακόμα οι αθλητές μπορούν, μεσω του συλλόγου, να συμμετάσχουν σε αγώνες χιονοδρομίας.

JSN Megazine is designed by JoomlaShine.com