ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ - ΠΑΧ ΠΑΜΠ-ΠΑΓΚ & Π1-Κ1

Οι αθλητές του Συλλόγου μας συμμετέχουν ίσως στον τελευταίο αγώνα της φετινής σεζόν, που διοργανώνουν ο Ε.Ο.Σ. Λάρισας και ο Σ.Χ.Ο. Αράχωβας στον Παρνασσό από 31/3/18 έως 3/4/18.

Στον Πανελλήνιο Αγώνα ΠΑΜΠ-ΠΑΓΚ (Παμπαίδων-Παγκορασίδων), οι αθλητές μας θα αγωνιστούν στα αγωνίσματα Γιγαντιαία Τεχνική Κατάβαση και COMBI SL (31/3 &1/4/2018).

Στον Πανελλήνιο Αγώνα Π1-Κ1 (Παίδων1-Κορασίδων1), οι αθλητές μας θα αγωνιστούν στα αγωνίσματα Γιγαντιαία Τεχνική Κατάβαση και Τεχνική Κατάβαση (2-3/4/2018).

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα στους αθλητές μας.

συχνες ερωτησεις χιονοδρομιας

Χιονοδρομία είναι το ατομικό άθλημα κατάβασης χιονισμένων πλαγιών με χιονοπέδιλα. Οταν τα χιονοπέδιλα αντικατασταθούν από σανίδα, ονομάζεται snowboard.

Η χιονοδρομία χωρίζεται σε δύο βασικά είδη. Το αλπικό σκι και το Nordic σκι. Τα αγωνίσματα του αλπικού σκι είναι το σλάλομ, το άλμα, το cross-country skiing και το δίαθλο.

Ο απαραίτητος εξοπλισμός είναι τα χιονοπέδιλα, η ειδική στολή, οι μπότες, η μάσκα και τα γάντια.

Υπάρχουν σύνολο εφτά πίστες οι οποίες καλύπτουν όλα τα επίπεδα δυσκολίας, από πίστες για αρχαρίους και παιδιά μέχρι απαιτητικές πίστες για έμπειρους χιονοδρόμους.

Το χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου απευθύνεται σε όλη την οικογένεια. Διαθέτει μικρές πίστες ήπιας κλίσης όπου μπορούν να τις κατέβουν με έλκυθρο, παιδιά κάθε ηλικίας.

Ο σύλλογος διαθέτει τμήματα εκμάθησης χιονοδρομίας από έμπειρους προπονητές. Στους αθλητές του συλλόγου παρέχεται ο εξοπλισμός για τις ανάγκες της προπόνησης. Ακόμα οι αθλητές μπορούν, μεσω του συλλόγου, να συμμετάσχουν σε αγώνες χιονοδρομίας.

JSN Megazine is designed by JoomlaShine.com