Ο ΕΟΣ Τρίπολης διοργανώνει πεζοπορία από το Αγριδάκι στο Αγρίδι, την Κυριακή 5 Απριλίου 2026. Η δράση θα περιλαμβάνει και καταγραφή και σήμανση του μονοπατιού από μέλη του ΕΟΣ Τρίπολης και καθαρισμός του όπου χρειάζεται. Τα σήματα που θα τοποθετηθούν είναι προσφορά της Μαίναλον Κοιν.Σ.Επ. Στο μονοπάτι θα μας συνοδεύσουν και θα μας οδηγήσουν κάτοικοι του χωριού.
Διαδρομή: Λάστα-Αγριδάκι (Παναγρίδι)-Αγρίδι-Κάμπος Δάρα
Ώρες Πορείας: 3
Βαθμός Δυσκολίας: 1 (Εύκολη διαδρομή κατάλληλη για όλους με στοιχειώδη φυσική κατάσταση. Οι πεζοπόροι θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι παράλληλα θα γίνει και καθαρισμός του μονοπατιού)
Αναχώρηση το πρωί της Κυριακής (5/4/2026) στις 8:30 π.μ. από τα εντευκτήρια του ΕΟΣ Τρίπολης, Λαγοπάτη 43.
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, το αργότερο μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (3/4/2025) στο τηλ.: 6944775236 (Αγγελική Κανελλοπούλου)
