Η πεζοπορική διαδρομή ξεκινάει από το γραφικό χωριό της Πιάνας, απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Μετά από λίγη ώρα περπατήματος φτάνουμε στη σπηλιά του Πανός από όπου το μονοπάτι κατηφορίζει προς το Λυκόρεμα.
Στο Λυκόρεμα θέλει λίγο προσοχή καθώς υπάρχουν λίγα σημεία που θέλει καταρρίχηση με τη βοήθεια τοποθετημένου σχοινιού, χωρίς όμως να είναι κάτι επικίνδυνο.
Έπειτα συναντάμε το Αρκουδόρεμα. Ένα μαγικό καταπράσινο τοπίο γεμάτο νερά, βρύα και πυκνή βλάστηση. Στο τέλος Αρκουδορέματος συναντάμε άσφαλτο και την εκκλησία Παναγιά Αρκουδορέματος. Εκεί θα μας περιμένει λεωφορείο το οποίο μπορεί να μεταφέρει στο Λιμποβίσι όσους δεν θέλουν να συνεχίσουν. Η πεζοπορία από την Πιάνα μέχρι την Παναγιά Αρκουδορέματος αναμένεται να είναι περίπου 3:30 ώρες.
Από εκεί το μονοπάτι συνεχίζει ανηφορικά μέσα στο δάσος μέχρι το διάσελο του Ναυαρίνου από όπου μπορούμε να συνεχίσουμε από την άσφαλτο για περίπου δύο χιλιόμετρα μέχρι το Λιμποβίσι. Αυτό το κομμάτι θα προσθέσει επιπλέον 1:30 ώρα πεζοπορίας.
Συνίσταται οι συμμετέχοντες να έχουν μαζί τους ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια και δεύτερες κάλτσες καθώς θα κινούμαστε σε ποτάμι και υπάρχει περίπτωση να βρεχτούν.
Ώρα αναχώρησης: 8 π.μ. από τα γραφεία του συλλόγου (Λαγοπάτη 43)
Διάρκεια: 3:30 ώρες (μέχρι Παναγιά Αρκουδορέματος) + 1:30 ώρα (μέχρι Λιμποβίσι)
Βαθμός Δυσκολίας: Π2
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 6945356930 (Αργύρης)
