ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΧΙΟΝΙΟΥ 2018 - World Snow Day

Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης, σας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού 2018, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου, την Κυριακή στις 28 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 11.00 π.μ.

Καλούμε τους μικρούς μας φίλους, αλλά και τους μεγαλύτερους, να επισκεφθούν το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου, να έρθουν στην παρέα μας για γνωρίσουν το σκι, να παίξουμε και να διασκεδάσουμε με το χιόνι! Οι προπονητές της ομάδας χιονοδρομίας καθώς και τα υπόλοιπα στελέχη του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης θα σας περιμένουμε να μοιραστούμε μαζί σας τα "μυστικά" της χιονοδρομίας! Σημείο συνάντησης στο έλατο μπροστά από το Σαλέ του Χ.Κ. Μαινάλου.

Στις 2.00 μ.μ. θα γίνει στο Σαλέ η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Χιονοδρομικού Κέντρου Μαινάλου!

Θα υπάρχουν μειωμένες τιμές κατά 50% στις ενοικιάσεις εξοπλισμού για τα παιδιά και λεωφορείο με εισιτήριο 5€ με επιστροφή!

Αναχώρηση του λεωφορείου το πρωϊ της Κυριακής στις 9.15 π.μ., από τα εντευκτήρια του συλλόγου (Λαγοπάτη 43), με δύο στάσεις στη οδό Καλαβρύτων, απέναντι από τη Λέσχη αξιωματικών στις 9.25 π.μ. και απέναντι από την είσοδο του Κλειστού γηπέδου μπάσκετ στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο στις 9.30 π.μ. Άφιξη στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου περίπου στις 10.30 π.μ.

Αναχώρηση για επιστροφή από το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου στις 3.30 μ.μ. και άφιξη στην Τρίπολη περίπου στις 4.30 μ.μ.

Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης ευχαριστεί τη διοίκηση του Χιονοδομικού Κέντρου Μαινάλου καθώς και το Τουριστικό Γραφείο Vlassis Travel, γιατί ανταποκρίθηκαν στο αίτημά του συλλόγου, για τις εκπτώσεις στις ενοικιάσεις και τη δρομολόγηση λεωφορείου για το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου στο οροπέδιο της Οστρακίνας, με χαμηλό εισιτήριο, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όσο περισσότερους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά, να συμμετάσχουν στον εορτασμό για την Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού 2018.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 2710-232243 & 6978002730.

συχνες ερωτησεις χιονοδρομιας

Χιονοδρομία είναι το ατομικό άθλημα κατάβασης χιονισμένων πλαγιών με χιονοπέδιλα. Οταν τα χιονοπέδιλα αντικατασταθούν από σανίδα, ονομάζεται snowboard.

Η χιονοδρομία χωρίζεται σε δύο βασικά είδη. Το αλπικό σκι και το Nordic σκι. Τα αγωνίσματα του αλπικού σκι είναι το σλάλομ, το άλμα, το cross-country skiing και το δίαθλο.

Ο απαραίτητος εξοπλισμός είναι τα χιονοπέδιλα, η ειδική στολή, οι μπότες, η μάσκα και τα γάντια.

Υπάρχουν σύνολο εφτά πίστες οι οποίες καλύπτουν όλα τα επίπεδα δυσκολίας, από πίστες για αρχαρίους και παιδιά μέχρι απαιτητικές πίστες για έμπειρους χιονοδρόμους.

Το χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου απευθύνεται σε όλη την οικογένεια. Διαθέτει μικρές πίστες ήπιας κλίσης όπου μπορούν να τις κατέβουν με έλκυθρο, παιδιά κάθε ηλικίας.

Ο σύλλογος διαθέτει τμήματα εκμάθησης χιονοδρομίας από έμπειρους προπονητές. Στους αθλητές του συλλόγου παρέχεται ο εξοπλισμός για τις ανάγκες της προπόνησης. Ακόμα οι αθλητές μπορούν, μεσω του συλλόγου, να συμμετάσχουν σε αγώνες χιονοδρομίας.

JSN Megazine is designed by JoomlaShine.com