ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΣΚΙ ΣΤΗΝ ΟΣΤΡΑΚΙΝΑ! - ΚΥΡΙΑΚΗ 15-1-2017

Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης ευχαριστεί τη διοίκηση του ΚΤΕΛ Ν. Ακαδίας, γιατί ανταποκρίθηκε στο αίτημά του συλλόγου, για δρομολόγηση λεωφορείων για το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου στο οροπέδιο της Οστρακίνας, με χαμηλό εισιτήριο, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όσο περισσότερους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά, να συμμετάσχουν στον εορτασμό για την Παγκόσμια Ημέρα Χιονιού, που διοργανώνει ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης την Κυριακή 15-1-2017 και ώρα 11.00 π.μ.

Συγκεκριμένα, θα υπάρξουν δύο δρομολόγια λεωφορείων. Αναχώρηση το πρωϊ της Κυριακής από την Πλατεία Κολοκοτρώνη, στις 8.30 π.μ. και στις 10.00 π.μ. και επιστροφή από το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου στις 2.30 μ.μ. και στις 4.00 μ.μ.

Εισιτήριο 5€ με επιστροφή!

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα εντευκτήρια του συλλόγου (Λαγοπάτη 43), Δευτέρα έως Παρασκευή 7.00 μ.μ με 9.00 μ.μ., στο τηλέφωνο 6974219674,  στην ιστοσελίδα μας:  www.eostripolis.gr καθώς και στη σελίδα μας στο facebook  (ΕΟΣ Τρίπολης).

 

 

 

 

 

 

 

συχνες ερωτησεις χιονοδρομιας

Χιονοδρομία είναι το ατομικό άθλημα κατάβασης χιονισμένων πλαγιών με χιονοπέδιλα. Οταν τα χιονοπέδιλα αντικατασταθούν από σανίδα, ονομάζεται snowboard.

Η χιονοδρομία χωρίζεται σε δύο βασικά είδη. Το αλπικό σκι και το Nordic σκι. Τα αγωνίσματα του αλπικού σκι είναι το σλάλομ, το άλμα, το cross-country skiing και το δίαθλο.

Ο απαραίτητος εξοπλισμός είναι τα χιονοπέδιλα, η ειδική στολή, οι μπότες, η μάσκα και τα γάντια.

Υπάρχουν σύνολο εφτά πίστες οι οποίες καλύπτουν όλα τα επίπεδα δυσκολίας, από πίστες για αρχαρίους και παιδιά μέχρι απαιτητικές πίστες για έμπειρους χιονοδρόμους.

Το χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου απευθύνεται σε όλη την οικογένεια. Διαθέτει μικρές πίστες ήπιας κλίσης όπου μπορούν να τις κατέβουν με έλκυθρο, παιδιά κάθε ηλικίας.

Ο σύλλογος διαθέτει τμήματα εκμάθησης χιονοδρομίας από έμπειρους προπονητές. Στους αθλητές του συλλόγου παρέχεται ο εξοπλισμός για τις ανάγκες της προπόνησης. Ακόμα οι αθλητές μπορούν, μεσω του συλλόγου, να συμμετάσχουν σε αγώνες χιονοδρομίας.

JSN Megazine is designed by JoomlaShine.com