Ίναχος
Cayoning στο μαγικό φαράγγι του Ινάχου
Ορειβατικό Καταφύγιο Μαινάλου
Το καταφύγιο "Πάνος Αλεξόπουλος" στο οροπέδιο της Οστρακίνας
Αναρρίχηση στη Νεστάνη
Το αναρριχητικό πεδίο της Βουλωμένης
Πίστες Αναρρίχησης
Οι τεχνητές πίστες αναρρίχησης του συλλόγου

Κάθε Τετάρτη 4:20 μ.μ.

Το φθινόπωρο του 2015 ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης ξεκίνησε να διοργανώνει απογευματινούς περιπάτους στο άλσος του Αγίου Γεωργίου καθώς και σε άλλα περιαστικά άλση της Τρίπολης. Οι περίπατοι αυτοί έχουν πλέον καθιερωθεί και γίνονται κάθε Τετάρτη στις 4:20 μ.μ.

Αυτή η πρωτοβουλία του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης έχει ως στόχο να ενεργοποιηθουν όλο και περισσότεροι πολίτες της Τρίπολης και κάνοντας μια πολύ ήπια άσκηση, να έρθουν πιο κοντά στην φύση αλλά και στην πεζοπορεία.

Οι περίπατοι στα άλση είναι ιδανικοί για ανθρώπους που είτε δεν έχουν χρόνο να ακολουθήσουν σε μεγαλύτερες πεζοπορείες, είτε δεν μπορούν, είτε απλά ψάχνουν ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα. Είναι μικρής διάρκειας, περίπου 20 λεπτών, και πολύ μικρής δυσκολίας.

Το σημείο συνάντησης των περιπάτων στο άλσος του Αγ. Γεωργίου είναι το δεξί τμήμα στα πρώτα δένδρα προς το Δημοτικό Σκοπευτήριο, ενώ για τα υπόλοιπα άλση θα ανακοινώνεται κάθε φορά.

ανακοινωσεις

αναρριχητικα πεδια τριπολης

Γύρω από την Τρίπολη, σε ακτίνα 15 χιλιομέτρων, υπάρχουν πεδία τόσο για bouldering όσο και για αθλητική αναρρίχηση, τα οποία είναι ιδανικά για όλες τις εποχές του έτους. Ακολουθούν οι αναλυτικοί οδηγοί των πεδίων αυτών σε αρχεία pdf:

JSN Megazine is designed by JoomlaShine.com