Σκι στο Μαίναλο
Η πίστα Πάνας στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου
Χιονοδρομικό Κέντρο
Το σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου στο Μαίναλο
Καταφύγιο
Το καταφύγιο "Πάνος Αλεξόπουλος"
Βουλωμένη
Το αναρριχητικό πεδίο στη Νεστάνη
Πίστες Αναρρίχησης
Οι τεχνητές πίστες αναρρίχησης στα εντευκτήρια του Συλλόγου
Οστρακίνα
Θέα από την υψηλότερη κορυφή του Μαινάλου

βραβευση ε.ο.σ. τριπολης στο ελληνικο γορτυνιασ

Αντιπροσωπεία του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης θα παραβρεθεί σήμερα 10-9-2016 στο Ελληνικό Γορτυνίας, όπου ο σύλλογός μας θα βραβευθεί από τον Σύλλογο των Απανταχού εξ Ελληνικού Γορτυνίας "Ο Προφήτης Ηλίας", ο οποίος διοργανώνει τους αγώνες ορεινού τρεξίματος "ELLINIKON Cross Country Race" και "ELLINIKON Cross Country Race Half Marathon".
Η βράβευση θα γίνει για τη διαχρονική προσφορά του Ορειβατικού στον καθαρισμό και τη σηματοδότηση των μονοπατιών.

Όσα μέλη και φίλοι του συλλόγου το επιθυμούν μπορούν να μεταβούν στο Ελληνικό για να παραβρεθούν στην εκδήλωση, η οποία θα πλαισιωθεί και από μουσική εκδήλωση.
Ενδεικτική ώρα αναχώρησης στις 17.00. Η βράβευση θα γίνει μετά τις 19.00 που τελειώνει ο αγώνας κατά τη εκδήλωση απονομής των επάθλων στους νικητές.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα εντευκτήρια του συλλόγου (Λαγοπάτη 43), Δευτέρα έως Παρασκευή 7.00 μ.μ με 9.00 μ.μ., στα τηλέφωνα 2710-232243 & 6974219674

ανακοινωσεις

αναρριχητικα πεδια τριπολης

Γύρω από την Τρίπολη, σε ακτίνα 15 χιλιομέτρων, υπάρχουν πεδία τόσο για bouldering όσο και για αθλητική αναρρίχηση, τα οποία είναι ιδανικά για όλες τις εποχές του έτους. Ακολουθούν οι αναλυτικοί οδηγοί των πεδίων αυτών σε αρχεία pdf:

JSN Megazine is designed by JoomlaShine.com