Σκι στο Μαίναλο
Η πίστα Πάνας στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου
Χιονοδρομικό Κέντρο
Το σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου στο Μαίναλο
Καταφύγιο
Το καταφύγιο "Πάνος Αλεξόπουλος"
Βουλωμένη
Το αναρριχητικό πεδίο στη Νεστάνη
Πίστες Αναρρίχησης
Οι τεχνητές πίστες αναρρίχησης στα εντευκτήρια του Συλλόγου
Οστρακίνα
Θέα από την υψηλότερη κορυφή του Μαινάλου

ο ε.ο.σ. τριπολης στο wheeling2help

Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης υποστηρίζει την πρωτοβουλία Wheeling2help και συμμετέχει στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Πλατεία Άρεως την Πέμπτη 29/9/2016 και ώρα 6 μ.μ.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να υποδεχθούν τους ποδηλάτες είτε στην Τ.Κ. Στενού, είτε στη Ε.Ο. Τρίπολης - Άργους στο ύψος της γέφυρας της ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης είτε εντός της πόλης (τα παιδιά).

Το Wheeling2help είναι πρωτοβουλία δυο νέων ανθρώπων, του Ελπιδοφόρου Χρυσοβέργη και της Θεοδώρας Μπίτση. με στόχο την ενημέρωση για παιδιά με αναπηρία. Θα περάσουν από 20 ελληνικές πόλεις (Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Βόλος, Λαμία, Αθήνα, Κόρινθος, Ναύπλιο, Τρίπολη, Καλαμάτα, Σπάρτη, Γύθειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο) οργανώνοντας πολλές εκδηλώσεις μέσα στις πόλεις με αθλητισμό, εθελοντισμό, αναπηρία, περιβάλλον, κλπ!

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα εντευκτήρια του συλλόγου (Λαγοπάτη 43), Δευτέρα έως Παρασκευή 7.00 μ.μ με 9.00 μ.μ., καθώς και στα τηλέφωνα 2710-232243 & 6974219674.

ανακοινωσεις

αναρριχητικα πεδια τριπολης

Γύρω από την Τρίπολη, σε ακτίνα 15 χιλιομέτρων, υπάρχουν πεδία τόσο για bouldering όσο και για αθλητική αναρρίχηση, τα οποία είναι ιδανικά για όλες τις εποχές του έτους. Ακολουθούν οι αναλυτικοί οδηγοί των πεδίων αυτών σε αρχεία pdf:

JSN Megazine is designed by JoomlaShine.com