Ίναχος
Cayoning στο μαγικό φαράγγι του Ινάχου
Ορειβατικό Καταφύγιο Μαινάλου
Το καταφύγιο "Πάνος Αλεξόπουλος" στο οροπέδιο της Οστρακίνας
Αναρρίχηση στη Νεστάνη
Το αναρριχητικό πεδίο της Βουλωμένης
Πίστες Αναρρίχησης
Οι τεχνητές πίστες αναρρίχησης του συλλόγου

ΚΑΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΑΜΑΞΙΔΙΑ

Την Τρίτη 6-12-2016, ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας, επισκεύθηκαν τα εντευκτήρια του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης και ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα αναρρίχησης για ΑΜΕΑ που υλοποιεί ο  Ε.Ο.Σ. Τρίπολης εδώ και αρκετά χρόνια και στη συνέχεια έζησαν και οι ίδιοι την εμπειρία και τη χαρά της αναρρίχησης! Φέτος η αναρρίχηση για τα ΑΜΕΑ,  πραγματοποιείται κάθε Τρίτη και από ώρα 5.00 μ.μ. έως 6.00μ.μ.

Μετά το πέρας της αναρρίχησης, παραδόθηκαν στην αντιπροσωπεία του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας τα πλαστικά καπάκια που συγκέντρωσαν οι αθλητές, τα μέλη και οι φίλοι του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης την περίοδο Φθινόπωρο 2015 - Φθινόπωρο 2016, για την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας.

Ήδη έχει ξεκινήσει και πάλι η συλλογή πλαστικών καπακίων και ευελπιστούμε οτι του χρόνου τέτοιο καιρό θα έχουμε συγκεντρώσει ακόμα περισσότερα καπάκια.

ανακοινωσεις

αναρριχητικα πεδια τριπολης

Γύρω από την Τρίπολη, σε ακτίνα 15 χιλιομέτρων, υπάρχουν πεδία τόσο για bouldering όσο και για αθλητική αναρρίχηση, τα οποία είναι ιδανικά για όλες τις εποχές του έτους. Ακολουθούν οι αναλυτικοί οδηγοί των πεδίων αυτών σε αρχεία pdf:

JSN Megazine is designed by JoomlaShine.com