Ίναχος
Cayoning στο μαγικό φαράγγι του Ινάχου
Ορειβατικό Καταφύγιο Μαινάλου
Το καταφύγιο "Πάνος Αλεξόπουλος" στο οροπέδιο της Οστρακίνας
Αναρρίχηση στη Νεστάνη
Το αναρριχητικό πεδίο της Βουλωμένης
Πίστες Αναρρίχησης
Οι τεχνητές πίστες αναρρίχησης του συλλόγου

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί φιλοι, σας ενημερώνουμε για το δωρεάν σεμινάριο για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο με κεντρικό ομιλητή τον κύριο Μανώλη Σφακιανάκη που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Μαρτίου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης στις 18:30. Το σεμινάριο πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τρίπολης.
 
Το σεμινάριο στην Τρίπολη πραγματοποιείται στα πλαίσια της Πανελλαδικής Δράσης Επιμορφωτικών σεμιναρίων "Προστάτεψε το παιδί σου από το ηλεκτρονικό έγκλημα". Η Δράση έχει την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα.
 
Απευθύνεται σε γονείς, παιδιά κάθε ηλικίας, εκπαιδευτικούς και όποιον άλλον επιθυμεί να ενημερωθεί για το θέμα.

 

Υπάρχουν λεπτομέρειες εγγραφής στην πρόσκληση.

 

 
Για την εκπροσώπηση του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης θα γίνει ομαδική εγγραφή, έχοντας τα στοιχεία που έχει και η κανονική εγγραφή δηλαδή ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο των ενηλίκων και αριθμό παιδιών.
 
Παρακαλούμε όποιοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο να αποστείλουν τα στοιχεία τους στο e-mail του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.), μέχρι το Σάββατος 10-3-2018 και ώρα 12.00 το μεσημέρι, ώστε να δηλώσουμε τη συμμετοχή μας.
 
Τυχόν διευκρινήσεις και άλλες πληροφορίες στο τηλέφωνο  6974219674, στην ιστοσελίδα του συλλόγου, www.eostripolis.gr καθώς και στη σελίδα του συλλόγου στο fb ΕΟΣ Τρίπολης.

ανακοινωσεις

αναρριχητικα πεδια τριπολης

Γύρω από την Τρίπολη, σε ακτίνα 15 χιλιομέτρων, υπάρχουν πεδία τόσο για bouldering όσο και για αθλητική αναρρίχηση, τα οποία είναι ιδανικά για όλες τις εποχές του έτους. Ακολουθούν οι αναλυτικοί οδηγοί των πεδίων αυτών σε αρχεία pdf:

JSN Megazine is designed by JoomlaShine.com