Ίναχος
Cayoning στο μαγικό φαράγγι του Ινάχου
Ορειβατικό Καταφύγιο Μαινάλου
Το καταφύγιο "Πάνος Αλεξόπουλος" στο οροπέδιο της Οστρακίνας
Αναρρίχηση στη Νεστάνη
Το αναρριχητικό πεδίο της Βουλωμένης
Πίστες Αναρρίχησης
Οι τεχνητές πίστες αναρρίχησης του συλλόγου

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΩΝ

Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης σας προσκαλεί στους απογευματινούς περιπάτους που διοργανώνει κάθε Τετάρτη!

Αυτή την Τετάρτη (25-7-2018) και ώρα 7.30 μ.μ., περπατάμε στο Άλσος Παναρκάδων (το άλσος δίπλα από το Παναρκαδικό Νοσοκομείο) παρέα με την Έυα Αντζά και θα έχουμε τη χαρά να βιώσουμε έναν διαφορετικό περίπατο στο δάσος, μαζί στη σιωπή και να απολαύσουμε τη μαγεία να είμαστε ο Εαυτός μας χωρίς πολλά λόγια. Εμείς με εμάς!

Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες κάτι σιωπηλά; Πότε αφιέρωσες λίγο χρόνο απο τη μέρα σου να είσαι απλά Εσύ. Χωρίς λέξεις! Μόνο σκέψεις! Ή ίσως και καθόλου σκέψεις! Εσύ και ο Εαυτός σου!

Ο περίπατος περιλαμβάνει Mindful Walking (περιπατο) και 10-15 λεπτά καθιστού διαλογισμού ο οποίος και αυτος θα γίνει στη σιωπή. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια τσάντα πλάτης ελαφριά, ενα μικρό μαξιλαράκι αν δεν θέλετε να κάτσετε στο χώμα, ενα μπουκαλάκι νερό για ενυδάτωση και ενα μικρό σνακ σε περίπτωση που έχετε ανάγκη για τροφή.

Η Έυα Αντζά θα μοιραστεί μαζι μας μια Τεχνική που χρησιμοποιείται στην Ανατολή για να έρθουμε ένα βήμα πιο κοντά στον εαυτό μας!


Ελάτε στην παρέα μας, για έναν εύκολο και απολαυστικό περίπατο, ακόμα και αν η καθημερινότητα, η ρουτίνα και διάφοροι άλλοι λόγοι, σας περιορίζουν (π.χ. αν δεν έχετε πολύ χρόνο ή αν έχετε κάποια παραπανίσια κιλά) και δεν σας επέτρεψαν μέχρι τώρα να χαρείτε ένα περπάτημα μεγαλύτερης διάρκειας.

Διάρκεια περίπατου 40-45 λεπτά και δυσκολία Α' (εύκολη). συνολική διάρκεια δράσης 1.30'

Σημείο συνάντησης το πάρκινγκ ανάμεσα στην Τρίτη και την Τέταρτη είσοδο του Άλσους Παναρκάδων, επί της οδού Μεραρχίας (η προέκταση της οδού Ταξιαρχών, μετά τη Μεραχία).
Σε περίπτωση κακοκαιρίας, το πρόγραμμα θα τροποποιηθεί αναλόγως.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα εντευκτήρια του συλλόγου (Λαγοπάτη 43), Δευτέρα έως Παρασκευή 7.00 μ.μ με 9.00 μ.μ., στα τηλέφωνα 2710-232243 & 6974219674, στην ιστοσελίδα του συλλόγου, www.eostripolis.gr καθώς και στη σελίδα του συλλόγου στο fb ΕΟΣ Τρίπολης.

ανακοινωσεις

αναρριχητικα πεδια τριπολης

Γύρω από την Τρίπολη, σε ακτίνα 15 χιλιομέτρων, υπάρχουν πεδία τόσο για bouldering όσο και για αθλητική αναρρίχηση, τα οποία είναι ιδανικά για όλες τις εποχές του έτους. Ακολουθούν οι αναλυτικοί οδηγοί των πεδίων αυτών σε αρχεία pdf:

JSN Megazine is designed by JoomlaShine.com