Ίναχος
Cayoning στο μαγικό φαράγγι του Ινάχου
Ορειβατικό Καταφύγιο Μαινάλου
Το καταφύγιο "Πάνος Αλεξόπουλος" στο οροπέδιο της Οστρακίνας
Αναρρίχηση στη Νεστάνη
Το αναρριχητικό πεδίο της Βουλωμένης
Πίστες Αναρρίχησης
Οι τεχνητές πίστες αναρρίχησης του συλλόγου

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ & ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ

Στις 5 Δεκεμβρίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού και η οικογένεια του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Τρίπολης έχει κάθε λόγο να χαίρεται για την εθελοντική προσφορά των μελών και φίλων του Συλλόγου για τον καθαρισμό και την ανάδειξη του Άλσους Παναρκάδων, τα αποτελέσματα της οποίας τα χαίρονται καθημερινά οι συμπολίτες μας που το επισκέπτονται είτε για περίπατο είτε για ποδηλασία!

Αυτή την Τετάρτη (5-12-2018) και ώρα 4.20 μ.μ., περπατάμε και καθαρίζουμε συμπληρωματικά το πανέμορφο Άλσος Παναρκάδων!

Ελάτε με την παρέα σας, για να πραγματοποιήσουμε ένα περίπατο ανταπόδοσης στην ομορφιά που μας προσφέρει απλόχερα το Άλσος Παναρκάδων!

Ελάτε στην παρέα μας, για ένα απολαυστικό περίπατο, ακόμα και αν η καθημερινότητα, η ρουτίνα και διάφοροι άλλοι λόγοι, σας περιορίζουν (π.χ. αν δεν έχετε πολύ χρόνο ή αν έχετε κάποια παραπανίσια κιλά) και δεν σας επέτρεψαν μέχρι τώρα να χαρείτε ένα περπάτημα μεγαλύτερης διάρκειας.

Διάρκεια περίπατου - καθαρισμού 20 έως 50 λεπτά και δυσκολία Α' (εύκολη).

Παρακαλούμε φέρτε μαζί σας γάντια και σακούλες απορριμμάτων.

Σημείο συνάντησης το πάρκινγκ ανάμεσα στην Τρίτη και την Τέταρτη είσοδο του Άλσους Παναρκάδων, επί της οδού Μεραρχίας (η προέκταση της οδού Ταξιαρχών, μετά τη Μεραχία).
Σε περίπτωση κακοκαιρίας, το πρόγραμμα θα τροποποιηθεί αναλόγως.


Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα εντευκτήρια του συλλόγου (Λαγοπάτη 43), Δευτέρα έως Παρασκευή 7.00 μ.μ με 9.00 μ.μ., στα τηλέφωνα 2710-232243 & 6974219674, στην ιστοσελίδα του συλλόγου, www.eostripolis.gr καθώς και στη σελίδα του συλλόγου στο fb ΕΟΣ Τρίπολης.

ανακοινωσεις

αναρριχητικα πεδια τριπολης

Γύρω από την Τρίπολη, σε ακτίνα 15 χιλιομέτρων, υπάρχουν πεδία τόσο για bouldering όσο και για αθλητική αναρρίχηση, τα οποία είναι ιδανικά για όλες τις εποχές του έτους. Ακολουθούν οι αναλυτικοί οδηγοί των πεδίων αυτών σε αρχεία pdf:

JSN Megazine is designed by JoomlaShine.com