Ίναχος
Cayoning στο μαγικό φαράγγι του Ινάχου
Ορειβατικό Καταφύγιο Μαινάλου
Το καταφύγιο "Πάνος Αλεξόπουλος" στο οροπέδιο της Οστρακίνας
Αναρρίχηση στη Νεστάνη
Το αναρριχητικό πεδίο της Βουλωμένης
Πίστες Αναρρίχησης
Οι τεχνητές πίστες αναρρίχησης του συλλόγου

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ SKIRITIDA RUN 2019

Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης σας προσκαλεί να συμμετάσχουμε στο 4ο SKIRITIDA RUN, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019.

Ο αγώνας διοργανώνεται από την Αρκαδική Οικολογική Φάρμα, από τον Γυμναστικό Σύλλογο Αρκαδίας και από την Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, στο εκπληκτικό τοπίο του Δάσους Σκιρίτιδας. 

Το κορυφαίο αθλητικό-πολιτιστικό φεστιβάλ της Αρκαδίας έχει ως στόχο να ακουστεί και πάλι σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Την Κυριακή 23 Ιουνίου όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην Αρκαδία. Η αρχή θα γίνει με τους αγώνες δρόμου (Ημιμαραθώνιος, 10 χλμ., 5 χλμ. και 1 χλμ. για παιδιά), ενώ η συνέχεια θα δοθεί στο μαγευτικό θέατρο στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Κολλινών.

Όσοι ακόμα δεν έχετε δηλώσει συμμετοχή στο αγώνα, μπορείτε να επισκευθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.myrace.gr/event/1331/registrations.html

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ λήγουν στις 19-6-2019. Μην ξεχάσετε στο κουτάκι" που λέει "Αθλητικά Στοιχεία" να συμπληρώσετε το "Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Τρίπόλεως".

Ολόκληρη η προκήρυξη του αγώνα βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.myrace.gr/event/1331/registrations.html

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αθλητικών δραστηριοτήτων θα ακολουθήσει συναυλία με τον Γιώργο Σαμπάνη!

Πληροφορίες αλλά και για τον καλύτερο συντονισμό της συμμετοχής μας, στα εντευκτήρια του συλλόγου (Λαγοπάτη 43), έως την Τέτάρτη 19-6-2019 (7.00 μ.μ με 9.00 μ.μ.), στο τηλέφωνο  6974934197, στην ιστοσελίδα του συλλόγου, www.eostripolis.gr καθώς και στη σελίδα του συλλόγου στο fb ΕΟΣ Τρίπολης.

 

ανακοινωσεις

αναρριχητικα πεδια τριπολης

Γύρω από την Τρίπολη, σε ακτίνα 15 χιλιομέτρων, υπάρχουν πεδία τόσο για bouldering όσο και για αθλητική αναρρίχηση, τα οποία είναι ιδανικά για όλες τις εποχές του έτους. Ακολουθούν οι αναλυτικοί οδηγοί των πεδίων αυτών σε αρχεία pdf:

JSN Megazine is designed by JoomlaShine.com