Ίναχος
Cayoning στο μαγικό φαράγγι του Ινάχου
Ορειβατικό Καταφύγιο Μαινάλου
Το καταφύγιο "Πάνος Αλεξόπουλος" στο οροπέδιο της Οστρακίνας
Αναρρίχηση στη Νεστάνη
Το αναρριχητικό πεδίο της Βουλωμένης
Πίστες Αναρρίχησης
Οι τεχνητές πίστες αναρρίχησης του συλλόγου

ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΙ - ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης θα συμμετάσχει στη διαβούλευση για τους ποδηλατοδρόμους, που θα γίνει σήμερα στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας αλλά και όλους του Συλλόγους της Τρίπολης (Αθλητικούς, Πολιτιστικούς, Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων) να δώσουν το παρών και να καταθέσουν τις απόψεις τους για αυτό το πολύ σημαντικό έργο που επίκειται να γίνει!

?Ο ποδηλατόδρομος - τουλάχιστον στην οδό Καλαβρύτων - είναι όνειρο πολλών ετών και αίτημα πολλών Τριπολιτών. Ήρθε η ώρα να πραγματοποιηθεί. 

 

?Την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022, στο Αποστολοπούλειο, ώρα 20.30, θα γίνει αναλυτική συζήτηση, διαβούλευση, ανταλλαγή και εμπλουτισμός απόψεων.

 

?Θέλουμε τη βοήθεια και την πρόταση όλων - φορέων, συλλόγων, συνδημοτών -, ΟΛΟΙ έχουν λόγο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ανακοινωσεις

αναρριχητικα πεδια τριπολης

Γύρω από την Τρίπολη, σε ακτίνα 15 χιλιομέτρων, υπάρχουν πεδία τόσο για bouldering όσο και για αθλητική αναρρίχηση, τα οποία είναι ιδανικά για όλες τις εποχές του έτους. Ακολουθούν οι αναλυτικοί οδηγοί των πεδίων αυτών σε αρχεία pdf:

JSN Megazine is designed by JoomlaShine.com