Ίναχος
Cayoning στο μαγικό φαράγγι του Ινάχου
Ορειβατικό Καταφύγιο Μαινάλου
Το καταφύγιο "Πάνος Αλεξόπουλος" στο οροπέδιο της Οστρακίνας
Αναρρίχηση στη Νεστάνη
Το αναρριχητικό πεδίο της Βουλωμένης
Πίστες Αναρρίχησης
Οι τεχνητές πίστες αναρρίχησης του συλλόγου

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Την Τετάρτη 7-6-2023 και ώρα 16.15', ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Τρίπολης, σε συνεργασία με το Κ.Δ.ΑΠ. Α.μεΑ. του Δήμου Τρίπολης, θα πραγματοποιήσει έναν ιδιαίτερο περίπατο στο Άλσος Παναρκαδων, όπου θα έχουμε τη χαρά να συνοδεύσουμε σε έναν όμορφο περίπατο τους οφελούμενους του Κ.Δ.ΑΠ. Α.μεΑ. του Δήμου Τρίπολης. 

 

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας να συμμετάσχουν σε αυτόν τον περίπατο, να απολαύσουμε τη φύση και να μοιραστούμε χαμόγελα!

 

Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης, είναι επί σειρά ετών δίπλα στους συμπολίτες μας που έχουν κάποια αναπηρία, είτε διοργανώνοντας ειδικές προπονήσεις αναρρίχησης, είτε με πραγματοποίηση περιπάτων, είτε με την απλή συλλογή πλαστικών καπακιών για τη στήριξη τους.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο: 6955568062, στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης: eostripolis.gr και στη σελίδα στο fb. ΕΟΣ Τρίπολης 

ανακοινωσεις

αναρριχητικα πεδια τριπολης

Γύρω από την Τρίπολη, σε ακτίνα 15 χιλιομέτρων, υπάρχουν πεδία τόσο για bouldering όσο και για αθλητική αναρρίχηση, τα οποία είναι ιδανικά για όλες τις εποχές του έτους. Ακολουθούν οι αναλυτικοί οδηγοί των πεδίων αυτών σε αρχεία pdf:

JSN Megazine is designed by JoomlaShine.com