Ίναχος
Cayoning στο μαγικό φαράγγι του Ινάχου
Ορειβατικό Καταφύγιο Μαινάλου
Το καταφύγιο "Πάνος Αλεξόπουλος" στο οροπέδιο της Οστρακίνας
Αναρρίχηση στη Νεστάνη
Το αναρριχητικό πεδίο της Βουλωμένης
Πίστες Αναρρίχησης
Οι τεχνητές πίστες αναρρίχησης του συλλόγου

STOP ΣΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΕ ΠΑΡΝΩΝΑ ΚΑΙ ΣΚΙΡΙΤΙΔΑ

Ο ΕΟΣ Τρίπολης καλεί τα μέλη του, του φίλους του, τους κατοίκους των χωριών του Πάρνωνα και της Σκιρίτιδας και γενικότερα όλους όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για το πως επηρεάζεται ο τόπος μας από την ανεξέλεγκτη εγκατάσταση των ανεμογεννητριών στα βουνά μας, να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις που διοργανώνουμε μαζί με την Επιτροπή Αγώνα για τη σωτηρία του Πάρνωνα, στον Άγιο Πέτρο, την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023, στις 8:00μ.μ. και στη Βλαχοκερασιά, το Σάββατο 15 Ιουλίου 2023, στις 8:00μ.μ.

Σκοπός των εκδηλώσεων είναι καταρχάς η τεκμηριωμένη ενημέρωση του κόσμου για το πρόβλημα των ΑΠΕ, ώστε με τα καινούρια στοιχεία που έρχονται συνεχώς στην επιφάνεια να μπορέσουμε να κατανοήσουμε εις βάθος τις επιπτώσεις τους στο περιβάλλον, στις δουλειές των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στις περιοχές που πλήττονται και στα νοικοκυριά όλων μας και κατ' επέκταση η οργανωμένη κινητοποίηση των ενεργών πολιτών για τα επόμενα βήματα.

Σας περιμένουμε όλους στον Άγιο Πέτρο και τη Βλαχοκερασιά για να συζητήσουμε το ζήτημα και να ακούσουμε τους προβληματισμούς σας.

Το ΔΣ του ΕΟΣ Τρίπολης

 

ανακοινωσεις

αναρριχητικα πεδια τριπολης

Γύρω από την Τρίπολη, σε ακτίνα 15 χιλιομέτρων, υπάρχουν πεδία τόσο για bouldering όσο και για αθλητική αναρρίχηση, τα οποία είναι ιδανικά για όλες τις εποχές του έτους. Ακολουθούν οι αναλυτικοί οδηγοί των πεδίων αυτών σε αρχεία pdf:

JSN Megazine is designed by JoomlaShine.com