Ίναχος
Cayoning στο μαγικό φαράγγι του Ινάχου
Ορειβατικό Καταφύγιο Μαινάλου
Το καταφύγιο "Πάνος Αλεξόπουλος" στο οροπέδιο της Οστρακίνας
Αναρρίχηση στη Νεστάνη
Το αναρριχητικό πεδίο της Βουλωμένης
Πίστες Αναρρίχησης
Οι τεχνητές πίστες αναρρίχησης του συλλόγου

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Στο Προσυνέδριο της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 στο ξενοδοχείο Olympic Royal, με θέμα “Αρκαδία του Χθες, του Σήμερα και του Αύριο”, έγινε παρουσίαση του εκπροσώπου του ΕΟΣ Τρίπολης Γιώργου Παναγιωτόπουλου, με θέμα "Το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου και η Ευρύτερη Περιοχή. Τουριστικά και Οικονομικά μεγέθη".

Ανάμεσα στους ομιλητές ήταν επίσης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής, ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου Κώστας Μαρινάκος, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Αθανάσιος Κατσής κ.α.

Ευχαριστούμε πολύ τον Πρόεδρο κ. Μπένο, το Γεν. Γραμματέα κ. Παγιώτα και όλο το Συμβούλιο της Π.Ο.Ε. για την πρόσκληση που μας έκαναν να παρουσιάσουμε τις προτάσεις μας για την ανάπτυξη του Μαινάλου και το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν για αυτές.

Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο από την παρουσίαση.

 

 

ανακοινωσεις

αναρριχητικα πεδια τριπολης

Γύρω από την Τρίπολη, σε ακτίνα 15 χιλιομέτρων, υπάρχουν πεδία τόσο για bouldering όσο και για αθλητική αναρρίχηση, τα οποία είναι ιδανικά για όλες τις εποχές του έτους. Ακολουθούν οι αναλυτικοί οδηγοί των πεδίων αυτών σε αρχεία pdf:

JSN Megazine is designed by JoomlaShine.com