Ίναχος
Cayoning στο μαγικό φαράγγι του Ινάχου
Ορειβατικό Καταφύγιο Μαινάλου
Το καταφύγιο "Πάνος Αλεξόπουλος" στο οροπέδιο της Οστρακίνας
Αναρρίχηση στη Νεστάνη
Το αναρριχητικό πεδίο της Βουλωμένης
Πίστες Αναρρίχησης
Οι τεχνητές πίστες αναρρίχησης του συλλόγου

ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ: ΛΙΜΠΟΒΙΣΙ - ΤΡΙΠΟΛΗ

Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης σας προσκαλεί σε μια ιδιαίτερη ποδηλατική εξόρμηση, που διοργανώνει, το Σάββατο 22-9-2018 στη διαδρομή Λιμποβίσι - Πιάνα -Τρίπολη.

Η ποδηλατάδα αυτή διοργανώνεται ως φόρος τιμής στη μνήμη του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, τελεί υπο την αιγίδα του Δήμου Τρίπολης και είναι ενταγμένη τόσο στις εκδηλώσεις των εορτασμών για την Άλωση της Τριπολιτσάς, όσο και για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας. Εξάλλου η 22 Σεπτεμβρίου είναι η Ευρωπαίκή Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο!

Η έναρξη της ποδηλατάδας θα γίνει έξω από την οικία του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στο ΛΙμποβίσι, στις 12.30' μ.μ. και η εκτιμώμενη άφιξη στην Τρίπολη στις 13.30, όπου θα γίνει μία στάση ανασυγκρότησης στο πάρκινγκ του Άλσους Παναρκάδων επί της οδού Ερυθρού Σταυρού (λίγο πιο πάνω από την είσοδο του Νοσοκομείου). Εκεί μπορούν να έλθουν και όσοι άλλοι ποδηλάτες επιθυμούν, για να κατηφορίσουμε όλοι μαζί στο τελευταίο κομμάτι της διαδρομής από το Παναρκαδικό Νοσοκομείο μέχρι τον αδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πλατεία Άρεως!

Αναχώρφηση από την Τρίπολη προς το Λιμποβίσι, στις 10:50 π.μ. έξω από τα εντευκτήρια του Συλλόγου μας, Λαγοπάτη 43.

Για την καλύτερη οργάνωση της ποδηλατικής εξόρμησης και το συντονισμό της μεταφοράς, τόσο των ποδηλάτων όσο και των συμμετεχόντων, παρακαλείστε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 20-9-2018, 7.00 μ.μ με 9.00 μ.μ., στα τηλέφωνα 2710-232243 & 6974219674, στην ιστοσελίδα του συλλόγου, www.eostripolis.gr καθώς και στη σελίδα του συλλόγου στο fb ΕΟΣ Τρίπολης.

ανακοινωσεις

αναρριχητικα πεδια τριπολης

Γύρω από την Τρίπολη, σε ακτίνα 15 χιλιομέτρων, υπάρχουν πεδία τόσο για bouldering όσο και για αθλητική αναρρίχηση, τα οποία είναι ιδανικά για όλες τις εποχές του έτους. Ακολουθούν οι αναλυτικοί οδηγοί των πεδίων αυτών σε αρχεία pdf:

JSN Megazine is designed by JoomlaShine.com